De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Binnenkort vind je ons kantoor op een andere plek!

Adreswijziging BMD Advies Oost 1 januari 2020

Met trots kondigen wij aan dat wij eind dit jaar gaan verhuizen naar ons nieuwe kantoor. We komen slechts 1,4 km van ons oude kantoor te werken, maar wel 8 verdiepingen hoger met een prachtig uitzicht. Waarom zou je uit Deventer gaan als ‘alle wijzen uit het Oosten’ komen.

Tijden veranderen en met de nieuwe informatietechnieken neemt de snelheid van communicatie toe. Omdat onze adviseurs veelal op locatie bij klanten zijn, gaan zij bewust om met de momenten op kantoor. Tussen de werkzaamheden door wisselen ze graag zo veel mogelijk project- en praktijkervaringen met elkaar uit. Dit is niet altijd even handig in een kantoor eigen kamers. Mede daarom verhuizen wij naar een andere locatie, waar wij de voor ons belangrijkste ingrediënten samenbrengen. Eén omgeving waar je flexibel werkt; apart in stilte, samen in overleg en als expertgroep dicht bij elkaar. Dit alles in één omgeving binnen een gezellig en sfeervol decor.

We hebben er veel zin in om ons nieuwe kantoor te gaan ‘vullen’ met onze energie. Op dit moment zijn we druk bezig met plannen en regelen, zodat de verhuizing goed gaat verlopen. Wij laten je alvast weten dat ons kantoor van woensdag 25 december 2019 tot en met 1 januari gesloten is. Wij starten vanaf 2 januari 2020 op onze nieuwe plek in Deventer.

Hierbij alvast een aantal ‘klein kiekjes’ van onze nieuwe omgeving!

BMD Advies Oost verhuizing 1 januari 2020

 

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer