De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

BMD als landelijk advies bureau op congres

Op 24 januari 2019 is de 15e editie van het congres Industriële veiligheid gehouden in De Fabrique in Utrecht en BMD Advies was daarbij aanwezig als landelijk adviesbureau voor milieu, arbo en veiligheid. Binnen het thema veiligheidscultuur- en gedragsverandering staat veilig werken hoog op de agenda bij veel bedrijven.

BMD Advies als ‘nieuw’

Naast onze klanten die onze stand op het netwerkplein bezochten, hebben deelnemers kennis gemaakt met BMD Advies als organisatie die regionaal in Nederland verankerd ligt. De nadruk is gelegd op onze QHSE fullservice en online tool Sufficio voor compliance aan wetgeving.

‘Integere medewerkers zorgen voor een veilig arbobeleid’

Tijdens onze interactieve workshop met de titel: ‘Integere medewerkers zorgen voor een veilig arbobeleid’ van Pieter Diehl waren stoelen te kort. Aan de hand van een praktijkcase werd aangegeven hoe je eigenaarschap van medewerkers kan vergroten. Dit is voor veel (QHSE) managers een uitdaging. Met vragen als: Wat moet je doen, maar vooral; wat moet je anders doen?

Veiligheidsprijsvraag

Verschillende deelnemers deden die dag mee aan onze ‘veiligheidsprijsvraag’ waarmee een 3-tal waardevolle prijzen naar binnen konden worden gesleept.  De 1e prijs voor een Veiligheidsscan is gevallen op Bus Industrial Tools te Zwolle, de 2e prijs een Trainingsmiddag gaat naar Damen Dredging Equipment te Nijkerk en de 3e prijs voor een Helpdesk antwoord gaat naar het bedrijf Libbey Holland te Leerdam.

Voor meer informatie over hoe u binnen uw eigen bedrijf cultuur- en gedragsverandering kunt bewerkstelligen, neem contact op met een van onze Arbo adviseur Han Vluttert via telefoonnummer 0570-66 09 27 of per email: h.vluttert@bmdadviesoost.nl.

 

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer