De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuw! BMD Omgevingsrubriek

“De overgang naar de nieuwe Omgevingswet staat voor de deur. Er wordt volop over geschreven, echter veelal door en voor het bevoegde gezag. Maar wat betekent de nieuwe Omgevingswet nu eigenlijk voor jou als bedrijf? De informatie voor bedrijven is volgens ons nog erg beperkt, waardoor je gemakkelijk in de war kunt raken wat er nu wel of niet van jou wordt verwacht. Met de kennis en kunde start BMD Advies per vandaag een online Omgevingsrubriek met de ‘visie’ van BMD.

Waarom jou helpen? Ik ben van mening dat als jij in een vroeg stadium weet wat er gaat spelen, je hiermee rekening kunt houden op zowel de korte als langere termijn. Maar ook met de juiste ‘kijk’ krijg jij meer inzicht wat belangrijk is. Ik informeer jou de komende tijd over wat jij moet weten rond de Omgevingswet. Met tips neem ik je stap voor stap mee door de materie die wel en niet bekend is, zodat jij je goed kunt voorbereiden op de nieuwe Omgevingswet en zo nodig op het maken van strategische keuzes.

De Omgevingsrubriek van BMD Advies ofwel ‘De omgevingspet van BMD’.  Wij kijken mee wat er gepubliceerd wordt, houden in de gaten wat de status is van de ontwikkelingen en wat dit betekent voor jou in de dagelijkse praktijk. Met onze Omgevingsrubriek verwachten wij de overgang voor jou een stuk gemakkelijker te maken.

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer