De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Telefonische QuickScan

Je hebt een bedrijfsplan en dat vereist mogelijk een aangepaste of nieuwe vergunning. Je wilt een adviseur persoonlijk spreken als raadgever. Je wilt onder andere weten welke regels en/of wetten gelden in je eigen gemeente/provincie en aan welke voorschriften en/of regels jullie moeten houden met de activiteiten.

Wil je dat de adviseur gratis inventariseert wat het draagvlak is voor jullie plannen binnen de gemeente en provincie?  Hierbij worden de risico’s en kansen van de plannen in de QuickScan afgewogen met de keuze van een vergunning.

Bel mij voor een telefonische QuickScan

  • Beantwoord als voorbereiding op de telefonische QuickScan:

 

Liever een stapje verder en een bedrijfsbezoek aanvragen?

Als je toch dieper op de materie wilt ingaan, kan onze adviseur je vrijblijvend een bedrijfsbezoek brengen. Je vergroot jullie kans op een verleende vergunning door de informatie met onze adviseur te delen. Met de kennis van wetgeving en interpretatie daarvan kan de adviseur het gehele proces in goede banen leiden.

Je krijgt inzicht in een eventuele begeleiding gedurende het project van realisatie. Hoe je de vergunning in de praktijk vlot trekt of daadwerkelijk op de juiste wijze aanvraagt.

Ga naar de optie ‘bedrijfsbezoek’

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer