De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Informatiehulp orienterend

Ga aan de slag met de poster ‘Bouwen aan een omgevingsvergunning’

Je bent als ondernemer druk met ondernemen en ontwikkelen. Je hebt niet alle kennis in huis en wilt raad over wat er allemaal bij een vergunningaanvraag komt kijken.

  • Je wilt meer praktische informatie over het gehele traject, de vergunningsprocedure en het speelveld van betrokken partijen. De belangen en situatie rondom het bedrijf bepalen deels de bereidheid om de regelgeving gunstig voor jullie nieuwe bedrijfsplannen te interpreteren.
  • Je wilt inzicht en overzicht hebben waarbij flexibiliteit in de vergunning en voldoen aan wetgeving voorop staat. Welke partijen moet je dan allemaal betrekken bij deze plannen?

Met andere woorden: Waar moet je allemaal rekening mee houden?  Zie poster ‘Bouwen aan een omgevingsvergunning’. Van A tot Z het hele ‘proces van realisatie’.

Liever een stapje verder en telefonische QuickScan aanvragen?

Door een telefonische QuickScan met een van onze adviseur wordt voor jou duidelijk welke vergunning er nodig is, hoe het vergunningstraject er uitziet en wat het bevoegd gezag van het bedrijf verwacht. Samen kijken wij met jou vooruit waarbij de inhoud van de vergunning aansluit bij de ondernemerswensen nu en in de toekomst.

Ga naar optie Bel mij voor een telefonische QuickScan

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer