De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Training Energiecoördinator

Programma

Aandacht voor duurzaamheid en energie binnen uw bedrijfsvoering is en wordt steeds belangrijker. Heeft uw bedrijf al een ‘stip op de horizon’ wanneer het gaat om het omgaan met fossiele brandstoffen in de toekomst? Of is energieverbruik een belangrijk aspect binnen uw bedrijfsvoering waarop kan of moet worden gestuurd door middel van kritische prestatie indicatoren (KPI)? Door één of meerdere werknemers op te leiden tot energiecoördinator investeert u in blijvende en verdiepende aandacht voor de aspecten duurzaamheid en energie in relatie met relevante wet- en regelgeving. Aandacht voor duurzaamheid en energie resulteert in een toekomstbestendige en continuerende bedrijfsvoering.

De energiecoördinator draagt zorg voor de energie gerelateerde vraagstukken binnen de bedrijfsvoering. Ook geeft deze invulling aan de door het bevoegd gezag gestelde eisen. Daarnaast is hij/zij degene die de collega’s en organisatie adviseert over verbeteringen.

Voor de training Energiecoördinator zijn doelgericht leren en praktijkgericht oefenen belangrijke sleutelwoorden. Hiermee kan de (toekomstige) energiecoördinator direct aan de slag.

Na afloop van de training bent u in staat om de volgende taken van een energiecoördinator (zelfstandig) uit te voeren:

  • Relevante wet- en regelgeving toepassen en onderhouden
  • De Trias Energetica toepassen binnen uw bedrijf
  • De inkoop van energie zelf regelen en energiecontracten doorgronden
  • Managementsystemen toepassen voor waarborging van energie in de bedrijfsvoering
  • Een energiebalans opstellen voor uw bedrijf of proces

De training duurt 1 dag waarbij we starten om 9.00 uur en om 16.00 uur afsluiten met een drankje. Deze training wordt zowel in Deventer (BMD Advies Oost) als in Leek (BMD Advies Noord) georganiseerd.

Doelgroep
Investering
Incompany
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer