De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Anton van beek

Transfifuro

Module: Milieucommunicatie

Woorden die goed bij Anton passen zijn passie, energiek, communicatief sterk, veelzijdig, inspirerend, confronterend en altijd op zoek naar de beste oplossing in iedere situatie.

Van koerier tot sales director

Begonnen als jongste medewerker in een koeriersorganisatie in Amsterdam. Na vele omzwervingen in verschillende marketing- en verkoopfuncties was zijn laatste klus in loondienst sales director bij de koerierstak van TNT.

Transfiguro

In 2004 realiseerde hij zich, na vele reorganisaties, verander- en verbeter programma’s dat het motiveren en beter maken van mensen en bedrijven is waar hij goed in is en graag zijn verdere carrière aan wilde wijden. Dat is de reden dat hij eind 2004 als zelfstandig ondernemer is gestart met Transfiguro.

Hij heeft diverse succesvolle veranderprogramma’s gefaciliteerd en is een gepassioneerd trainer op het gebied van gedragskunde, communicatie, commerciële vaardigheden, presentatie technieken, onderhandelen, assertiviteitstrainingen en nog veel meer. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd als spreker en programmaleider.

Écht beter worden

Anton heeft Transfiguro opgericht om mensen en bedrijven te helpen om écht beter te worden. Naast theoretische en praktische training en persoonlijke begeleiding verzorgt hij ook verschillende team-activiteiten waarbij communicatie en succesvol samenwerken centraal staat.

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer