De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Laura Golsteijn

PRé Sustainability

Module: Milieugerichte productontwikkeling (MVO en C2C)

Radboud Universiteit

Laura heeft een PhD in Toxic Impact Modelling en een MSc in Biomedical Sciences, beide van de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze is betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe duurzaamheidsmetrics en impact assessment methodes voor LCA (LevensCyclus Analyses). Ook is ze (co)auteur van diverse wetenschappelijke publicaties op het gebied van toxiciteit en milieu-impact.

Voordat Laura bij PRé kwam werken deed ze promotieonderzoek naar manieren om de impact van chemicaliën in levenscyclusanalyses beter te modelleren, o.a. door de bruikbaarheid van schattingsmethoden voor ontbrekende data te evalueren.

PRé

Als consultant bij PRé voert Laura LevensCyclus Analyses uit voor allerlei kleine en grote opdrachtgevers. Ze heeft gewerkt aan verschillende types LCA-studies, variërend van screening tot volledig ISO-conform. Daarnaast is Laura de hoofdtrainer van PRé op gebied van o.a. milieugerichte productontwikkeling en was ze lid van de technische helpdesk voor de pilot testfase van de draft Product Environmental Footprint (PEF) and Organisational Environmental Footprint (OEF) richtlijnen van de Europese Commissie.

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer