De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Rob Snippe

Snippe Safety & Health

Module: Risicobeheer en veiligheid

“Een veilige en gezonde werkplek is een prettige werkplek. Dat vertaalt zich niet alleen terug in minder ongevallen en verzuim, maar ook in motivatie en werkplezier.”

Gecertificeerd

Als gecertificeerd hoger veiligheidskundige en arbeidshygiënist levert Rob zijn bijdrage aan een veilige en gezonde werkplek. Hij brengt risico’s op technisch of organisatorisch vlak in kaart denkt mee over een passende oplossing.

Ruime ervaring

Rob heeft ruime ervaring als arbeidshygiënist en veiligheidskundige bij TNO en een aantal adviesorganisaties. Sinds januari 2018 werkt hij als zelfstandig adviseur. Zijn werk speelt zich vooral af in de (maak-)industrie, maar hij ondersteunt ook arbodiensten, adviesbureaus en collega-adviseurs bij specialistische vragen.

Gespecialiseerd en praktisch

Rob zijn specialismen zijn explosieveiligheid (ATEX), veiligheid van machines, ongevalsonderzoek en arbometingen (gassen/dampen/stof, lasrook, trillingen, et cetera). Maar door zijn jarenlange ervaring zijn er eigenlijk maar weinig onderwerpen waar hij niet in thuis is. Hij streeft ernaar om niet alleen problemen te signaleren, maar vooral ook mee te denken over praktische en werkbare verbetermogelijkheden.

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer