De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Visie BMD Cursus & Training

Komt u in het gehele traject kennis te kort? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het is vaak lastig om te bepalen wat essentieel is om de procedures en systemen binnen uw bedrijf te bewaken en borgen. BMD Advies Oost biedt een compleet pakket van praktijkgerichte cursussen en trainingen. Hierin hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld, zonder u te belasten met zaken die er niet toe doen.

Onze unieke cursussen en trainingen zijn zeer praktijkgericht en speciaal ontwikkeld voor directe toepassing in de praktijk. Zo kunt u werken en leren combineren. Alle belangrijke elementen van het vak passeren de revue. De cursussen en trainingen worden verzorgd door ervaren docenten en adviseurs die uw dagelijkse beroepspraktijk uitstekend begrijpen.

Jarenlange ervaring

De opleiding Milieucoördinator voor het Bedrijfsleven is een van onze opleidingen die wij al jaren organiseren en waarin wij al honderden milieucoördinatoren in Nederland hebben opgeleid.
Sleutelwoorden zijn: doelgericht leren en praktijkgericht oefenen. Veel van hen spreken elkaar na de cursus nog geregeld. BMD Advies Oost is de enige opleider in Nederland die een volledige opleiding op dit niveau aanbiedt. Op basis van praktijksituaties, in plaats van dikke boeken en vage theorieën!

Incompany cursussen en trainingen

Wilt u één van onze cursussen of trainingen met meerdere collega’s volgen? Dan bieden wij op maat gemaakte incompany programma’s aan, die wij (indien gewenst) bij u op locatie organiseren. BMD Advies Oost ontwikkelt de cursus of training voor uw bedrijf, zodat deze volledig is afgestemd op de eigen praktijksituatie.

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer