De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Wendelien Bralts

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf.

Een werkdag als management assistente is elke dag anders. Dat vind ik ook het leuke van het vak. Je bent vaak het aanspreekpunt  voor vragen en je hebt contact met verschillende onderdelen van het bedrijf. Ik hou van organiseren en uitdagingen en probeer het beste uit mezelf te halen.

Naast mijn werk als management assistente, ben ik ook verantwoordelijk voor de cursussen & trainingen bij BMD Advies Noord. Ik hou van organiseren en zie de mens graag groeien en ontwikkelen om zo het beste uit zichzelf te halen. Mede door goede opleiding en training, gaan medewerkers met meer plezier en vertrouwen aan het werk.

In mijn vrije tijd ben ik newborn-  en zwangerschapsfotografe en dit doe ik met veel liefde en passie. Naast fotografie kan je me 3x per week vinden in de sportschool om mezelf fit te houden. Ik hou van luisteren naar verschillende soorten muziek en kijk graag naar films.

Samen met mijn collega, Frederike Blaauw, van BMD Oost help ik u graag verder om uw praktijk te verbeteren met onze cursussen.

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer