De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Advies voor duurzaamheid en MVO

Duurzaamheid, u bent vaak al veel verder dan u denkt! Om dit zichtbaar te maken binnen uw MVO beleid, helpen wij u graag bij het verbeteren van uw duurzaamheidsprofiel en het formuleren van uw ambities. Een mooie combinatie van procesverbeteringen en innovaties. Uiteraard adviseren wij niet alleen op papier, we richten ons ook op concrete acties in de praktijk!

Duurzaamheid is iets anders dan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). MVO wordt veelal gezien als ‘iets doen’ voor de (bedrijfs)omgeving en is al jaren een gangbare term. Bij duurzaamheid als onderdeel van MVO wordt gestreefd naar economische, ecologische, sociale en maatschappelijke rendementen. Veel bedrijven zijn al verder dan ze denken en hebben de nodige investeringen gedaan, zowel in kostenbesparing als in medewerkersbetrokkenheid. Wij adviseren u hoe u duurzaamheid zichtbaar maakt binnen uw MVO-beleid en de ambities die u heeft voor de komende jaren.

 • MVO-scan
  Wij helpen u met het uitvoeren van een MVO-scan. Dat geeft u direct inzicht in wat u al doet en wat u nog kan verbeteren.
 • Nulmeting en ambitiebepaling (GAP-analyse)
  Maatregelen identificeren om risico’s en kansen op te pakken. Met andere woorden: waar staat u en waar gaat u naar toe?
 • Profilering en Marketing
  In ons advies voor een duurzaamheidsprofilering als marketingtool, belichten wij de relevantie en actuele thema’s in uw branche.
 • CO2  prestatie
  Om bijvoorbeeld CO2 neutraal te produceren doen wij onderzoek naar uw CO2 prestatie met een Carbon Footprint.
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer