De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Doe en transformeer! En nieuwe website Cursussen en trainingen

Graag introduceren wij onze nieuwe cursuscoördinator, Frederike Blaauw. Frederike is met veel enthousiasme en gedrevenheid bij ons gestart en heeft per 1 april Monique opgevolgd. Monique heeft gekozen om haar carrière op een ander vakgebied te vervolgen en wij wensen haar daar veel succes bij. Een nadere kennismaking met Frederike is mogelijk, lees hiervoor haar persoonlijke profiel. Ze is een echte regelneef, sociaal en ondernemend en houdt van organiseren in de breedste zin van het woord. U ontmoet haar in ieder geval bij een eerstvolgende BMD- cursus of -training.

Doe en transformeer!

Blijf niet stilzitten: ontwikkel jezelf. Dit is het motto van Frederike. Wij introduceren hierbij ook onze nieuwe website cursussen en trainingen, waaraan Frederike direct heeft meegewerkt. Als cursuscoördinator wil ze de opleidingstak bij BMD Advies Oost graag naar het hoogste level brengen. Onze website is uitgebreid met een nieuw portaal.

Mocht u hierover vragen hebben, neemt u dan vooral contact op met Frederike via haar directe nummer (0570) 66 09 30 of stuur een mail naar f.blaauw@bmdadviesoost.nl.

 

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer