De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Gratis deelname congres Industriële veiligheid

Veiligheid staat hoog op de agenda bij onze klanten en relaties, hetgeen betekent dat de actuele stand van zaken en het delen van ervaringen kan inspireren. Het congres Industriële veiligheid dat gehouden wordt op 24 januari 2019, toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Bij het beheren van al deze aspecten biedt o.a. een Arbomanagementsysteem ondersteuning.  BMD Advies is aanwezig op het congres en in onze stand praten wij u graag bij over de ontwikkelingen, o.a. op het gebied van RIE, machineveiligheid, ATEX en veilig werken.

Workshop eigenaarschap

Bij Arbomanagement dient een samenhangend beleid te worden gevoerd dat gericht is op de veiligheid, gezondheid en welzijn van werknemers. De vraag is welke informatie zekerheid geeft dat richtlijnen en beheersmaatregelen effectief zijn? Daarom verzorgt BMD Advies op het congres Industriële veiligheid een interactieve workshop waarbij u inzicht krijgt hoe eigenaarschap van medewerkers de basis vormt voor de toekomst en hoe dit is te realiseren.

Meld u gratis aan voor het congres via BMD Advies. We zien u graag bij onze interactieve workshop (start om 11:45 uur) en/of tijdens een bezoek aan onze stand.

 

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer