De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Groots nieuws: lancering Sufficio 2!

Vol trots maken wij bekend: 1 juli 2019 gaat Sufficio 2 live! De afgelopen jaren is Sufficio uitgegroeid tot een autoriteit in Nederland voor compliance-management milieu en arbo. We zijn marktleider in Nederland, een prestatie waar wij enorm trots op zijn.

We hebben Sufficio 2 gebouwd op basis van suggesties en verbetervoorstellen van Sufficio gebruikers en key-users. Er is niet doorontwikkeld op het oude platform, maar we hebben een volledig nieuw platform ontwikkeld. De snelheid is enorm verbeterd, evenals het gebruiksgemak.

We houden jullie de komende weken op de hoogte van de stappen die doorlopen worden op weg naar de livegang van Sufficio 2: migratie van data naar de nieuwe applicatie, het gebruik van ‘how-to-filmpjes’ en ‘frequently asked questions’, enzovoort.

Prelancering BMD Advies key-users

Het lanceren van een nieuwe editie van Sufficio is niet gemakkelijk. Daarom halen wij alles uit de kast om Sufficio gebruikers te ondersteunen bij de overgang. Het is van groot belang dat de data uit Sufficio meegaat naar Sufficio 2. We zorgen er ook voor dat alle BMD adviseurs  worden opgeleid. Zij blijven dan optimaal gebruikers ondersteunen bij de kracht van het product: Compliant zijn!

Om dit te realiseren hebben wij de key-users van alle BMD vestigingen uitgenodigd om kennis te maken met ‘De zorgeloze wereld van Sufficio’. Onze presentatieruimte was volledig ingericht als Ibiza loungeclub. In deze relaxte omgeving zijn alle nieuwe features getoond en besproken met de key-users.

Op dit moment vinden de laatste wijzigingen plaats, zodat Sufficio 2 op 1 juli 2019 om 12:00 uur live kan gaan!!! Houd onze nieuwsberichten in de gaten en als je werkt met het huidige Sufficio overleg alvast met je collega’s over de omzetting naar Sufficio 2.

Tijdelijk offline

Let op: Om de overgang naar Sufficio 2 mogelijk te maken, moet alle beschikbare en gearchiveerde data gemigreerd worden naar het nieuwe platform. Helaas is het hierbij noodzakelijk dat de huidige versie van Sufficio enkele dagen offline is. We beperken dit tot een minimum. Van 26 juni 00:01 uur tot 30 juni 23:59 is Sufficio niet benaderbaar. In de volgende Sufficio nieuwsberichten komen we hier nog inhoudelijk op terug. Onder andere over hoe om te gaan met compliance beoordelingen of externe audits gedurende deze periode.

 

 

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer