De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Grootste wijzigingen in Sufficio 2

Sufficio 2 is onderweg! Lees hier welk grootste wijzigingen er zijn gemaakt op basis van suggesties en verbetervoorstellen van Sufficio gebruikers en key-users.

De grootste wijzigingen op een rij:

  • Snelheid

Je merkt direct de toegenomen snelheid bij het schakelen tussen pagina’s en het genereren van rapportages. Door betere ‘formules’  in de achtergrond van Sufficio, hoeft er maar een fractie van de data geladen te worden, wat dus een enorme tijdswinst oplevert.

  • Intuïtiever

De nieuwe tool heeft een heldere interface die zorgt voor een intuïtieve bediening.  Je kunt makkelijk en snel werken en dat betekent ook plezierig werken. Alle functies zijn binnen handbereik en we hebben gezocht naar de meest gebruiksvriendelijke indeling. De tool is responsive, waardoor hij zowel op groot als kleiner beeldscherm goed en prettig te gebruiken is.

  • How-to filmpjes en faq

Geen lange handleidingen meer waar je in moet zoeken. We hebben alle veelvoorkomende handelingen voorzien van een ‘how-to-filmpje’ en een complete FAQ (Frequently asked Questions) opgesteld. We gaan ervanuit dat je, evt. na het gebruiken van deze hulpmiddelen, volledig zelfstandig kan werken met Sufficio 2.

Lukt het niet? Uiteraard kun je terugvallen op de helpdesk van de vestiging waarbij je aangesloten bent.

  • Overzicht en gebruiksvriendelijk

We hebben gezorgd voor duidelijke en overzichtelijke actielijsten. Wil je een totaaloverzicht, of alleen je acties voor 1 module? Je eigen acties zien, of die van je collega? Het kan allemaal. Daarnaast kun je in de overzichten makkelijk filteren of selecties maken.

 

Houd onze nieuwsberichten in de gaten en als je werkt met het huidige Sufficio overleg alvast met je collega’s over de omzetting naar Sufficio 2.

 

 

 

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer