De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Haal alles uit onze informatiebijeenkomsten

Al jaren organiseren wij informatiebijeenkomsten voor onze deelnemers. Wij geven dan extra aandacht aan actuele onderwerpen op de drie gebieden milieu, arbo en managementsystemen. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om kennis te delen en om in een ontspannen sfeer ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje bezig en de eerste informatiebijeenkomst van 2019 heeft plaatsgevonden op 2 april 2019. De bijeenkomst met de titel ‘Blootstelling gevaarlijke stoffen: gevolgen lange termijn gezondheidsschade’ werd druk bezocht en was arbo gericht. Lees hier een terugblik met 7 tips bij de presentatie.

Er staan nu nog twee bijeenkomsten op de planning; één voor milieu (ofwel omgeving) en één voor managementsystemen. De invulling van een bijeenkomst is afhankelijk van wat op dat moment actueel is en speelt in de markt. De thema’s van deze bijeenkomsten worden te zijner tijd bekend gemaakt. Je ontvangt tijdig een bericht met het programma van beide bijeenkomsten en de mogelijkheid om je hiervoor aan te melden.

Reserveer alvast in je agenda: dinsdagmiddag 2 juli 2019 én (de datum 12 november 2019 is verschoven naar) donderdag 23 januari 2020!

Als je nog geen uitnodiging voor onze bijeenkomsten ontvangt, bieden wij je graag de kans om een bijeenkomst als introducé bij te wonen. Laat het ons weten!

Interesse bijeenkomst bijwonen

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer