De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Frank Schothuis

Bij ons draait het thuis om een goede planning en liefde voor verschillen.

Ik benut mijn talent om de dingen subtiel af te stemmen. Zowel in mijn werk als privé. Dat moet ook wel met twee kleine kinderen en een partner die onregelmatig werkt. Bij ons draait het thuis om een goede planning en liefde voor verschillen. Dat is natuurlijk weleens zoeken naar balans. Ook in mijn rol als centrale man op het voetbalveld, vind ik dit ‘spel’ terug. Dankzij mijn rappe loop- en uithoudingsvermogen handel ik snel en flexibel.

Het vinden naar dé oplossing waar alle partijen mee geholpen zijn, is ook een van de kerntaken in mijn vergunningswerk bij BMD Advies Oost. Doordat ik belangstelling heb voor verschillende meningen, denk ik dubbel zo hard na voordat ik een beslissing neem. Zo’n vergunningstraject kan behoorlijk complex zijn. Onze klanten helpen in de wir war van wet- en regelgeving, daar loop ik warm voor en dat geeft energie. De ‘ondernemersdromen’ overeind houden binnen de juiste vergunning, dat is mijn ‘goal’.

In de praktijk heb ik als handhaver en later als vergunningverlener vanuit de overheid gewerkt. Ik zit nu als adviseur aan de andere kant en met die kennis help ik bedrijven. Dit door wensen en eisen in harmonie op elkaar af te stemmen. Naast dat ik weet hoe dat ‘spel’ werkt, voel ik mij ook persoonlijk verbonden. Het sluit één-op-één aan bij de cultuur van BMD Advies Oost. Altijd uitgaan van het bedrijfsbelang binnen de regels van de wet. Daar kan ik mijn ei in kwijt.

©2016 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer