De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Frederike Blaauw

Doe en transformeer! Blijf niet stilzitten: ontwikkel jezelf.

Zowel thuis als op mijn werk word ik enthousiast van organiseren; van grote en kleine succes(jes) op alle vlakken. Van het ongeremde karakter van mijn dochtertje tot aan de gedrevenheid van mijn collega’s. Gezin en vrienden zijn heel belangrijk voor me. Persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ga ‘dansend’ door het leven. Een gevoel dat ik niet meer ben verloren sinds mijn eerste passen in de dansschool. Daarnaast sport ik graag en geniet ik van de buitenlucht met het liefst veel dieren om mij heen.

Ik ben een echte regelneef, sociaal en ondernemend en hou van organiseren in de breedste zin van het woord. Als cursuscoördinator breng ik de opleidingstak bij BMD Advies Oost graag naar het hoogste level. Verbinden is mijn kracht. Naast het ontzorgen van cursisten, zodat zij in een aangename omgeving de juiste kennis kunnen opdoen, is het aan mij om mijn doel te bereiken: tevreden cursisten, docenten en collega’s. Het doorontwikkelen van jezelf, geeft een stevige dosis energie.

Met het BMD pakket aan cursussen en trainingen, breng ik wensen en mogelijkheden samen. Omdat ik ‘meer dan een beetje’ van orde en structuur hou, geeft dat mij ook ruimte om naar vernieuwingen te kijken. Ik kan wat ongeduldig zijn, maar ik blijf zoeken naar de beste oplossingen. Dit maakt mij ook gedreven om mijn werk te doen. Wij gaan voor de praktijk, dat spreekt mij bij BMD Advies bijzonder aan. Want pure kennis zonder vertaalslag naar de werkelijkheid, is niet voldoende om je vak uit te oefenen!

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer