Han Vluttert

Al 25 jaar volg ik de luchtballon naar waar deze terecht komt!

Han Vluttert van BMD Advies Oost

De route bepalen – anticiperen op de veranderende omstandigheden – het overzicht bewaren – en volop genieten van het moment. Voor mij maakt dát ballonvaren zo geweldig. En dat verveelt nooit. Mooie parallellen die ik ook in mijn werk terug zie. Ook als adviseur maak ik een inschatting van de situatie, signaleer de problemen en bepaal de concrete aanpak. In deze situatie vertrouw ik natuurlijk niet op de wind, maar houd ik rekening met vele (onvoorspelbare) elementen die het succes van het traject bepalen en maak ik risico’s zo klein mogelijk.

Want als man van de praktijk weet ik wat er speelt en in de niet-transparante wereld van arbo, is dat niet altijd even makkelijk. Daarom vind ik het belangrijk dat alle betrokkenen begrijpen waar het over gaat en waarom sommige beslissingen zijn genomen. Een flinke dosis Jip & Janneke taal schuw ik dan ook niet. Juist deze duidelijkheid voorkomt gevaarlijke situaties.

Als adviseur beroep ik mij op het gezonde verstand van mijn klanten. Naast de wettelijke verplichting en de eisen van de verzekeraar, blijkt ‘logisch nadenken’ de belangrijkste raadgever. Het constateren van een onveilige situatie met de Risico- Inventarisatie en -Evaluatie is dan ook slechts het begin. Samen met mijn klant kijk ik verder, denk ik mee en kom niet met hele boekwerken. Unieke invalshoeken en praktische oplossingen op maat, zoals bijvoorbeeld in Sufficio, kenmerken BMD Advies Oost.

Wij werken o.a. voor
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer