De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Henri Engeman

Je mag mij wakker maken voor lekker eten, ik hou van een bourgondisch leven.

Een lekker leven is voor mij een uitdagende mix van dingen doen en rust. Van een avondje hardlopen tot het volgen van een sportwedstrijd op TV. Als liefhebber van sport sta ik graag langs de lijn of zit ik in het stadion als fan van FC Twente. Van oorsprong kom ik uit Enschede. Vanuit Oldenzaal, waar ik nu met mijn gezin woon, organiseer ik graag mee aan onze Carnavalsfeesten die elke keer weer anders en uitdagend zijn.

Een uitdagende afwisseling ervaar ik ook als adviseur. Daarin spreek ik op allerlei gebieden mijn kennis aan. Met eigenschappen als bereidwillig, rustig en goedlachs adviseer ik als een open boek. Ik ben een ‘stapelaar’, doorzetter en ontwikkel mijzelf steeds verder. Vanuit mijn studie chemische technologie en als KAM-manager heb ik ruime ervaring opgedaan in de maakindustrie. Ik ben doorgegroeid vanuit R&D, kwaliteit, milieu, Arbo en VCA certificeringen. Naast mijn kennis als HVK’er heb ik als arbeidshygiënist speciaal oog voor het verminderen van blootstelling aan gevaarlijke stoffen.

Ik zie het als mijn missie om risico ‘less’ te blijven denken, zodat werknemers geen onrecht wordt aangedaan. Als ik die positieve energie mag geven aan bedrijven, ben ik een blij mens. Voor mij is het belangrijk dat bedrijven zelf de basiskennis in huis hebben en dat wij de tools geven om dit in te zetten. Dan is ons specialisme precies de juiste toegevoegde waarde voor een beter arbo- en milieubeleid. Bij BMD Advies vind ik een persoonlijke ‘touch’ terug in praktische oplossingen, daar hebben bedrijven wat aan. Belangrijke waarden die ik ook zie in ons ‘BMD-huis’ waar aspiratie- en anker-waarden de pijlers zijn voor hoe wij ons werk doen. Ons huis staat open voor elk bedrijf en biedt meer diensten & producten dan soms zichtbaar zijn.

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer