De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Jaike Janssen-Bosman

Ik zet lijnen uit en zoek naar praktische oplossingen.

Men zegt wel eens, ‘je bent wat je speelt’. En volgens mij gaat dat voor mij en mijn instrument best op. Al jaren zijn mijn dwarsfluit en ik onafscheidelijk. Nouja, vooral op donderdag. Wat ik zo mooi vind aan dit unieke instrument is dat er zo veel tegelijk gebeurt. Met 24 kleppen en 1 mondstuk moet je weten wat je doet, voordat er een fatsoenlijk geluid uit komt. Daarnaast schitteren dwarsfluit & ik graag op de voorgrond en soms verdwijnen wij zonder enig probleem naar de achtergrond. Voor even uiteraard, om vervolgens oorverdovend terug te komen.

Als ik erbij vermeld dat harmonie binnen het orkest heel belangrijk is, dan is het bruggetje naar mijn werk natuurlijk snel gemaakt. Want ook daar geloof ik niet in valse noten. Als adviseur Managementsystemen heb ik graag de touwtjes in handen en schakel met gemak tussen de verschillende onderwerpen. Door mij grondig in te lezen, weet ik wat er speelt en zorg ik ervoor dat het managementsysteem werkt vóór de klant. Geen ingelijst certificaat aan de muur, maar een middel om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Zo richt ik me nu op de High Level Structure en help mijn klanten om hun systemen aan te passen aan de nieuwe ISO-normen. Het geeft mij een enorme kick om nog net wat verder te denken dan de vraag van mijn klant. Want juist deze ontbrekende noten maken het muziekstuk compleet.

Dat is wat ik ook terug zie bij BMD Advies Oost. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar investeren in een langdurige relatie met onze klanten. Het vertrouwen dat zij in ons hebben en de vrijheid die zij ons geven, zorgen ervoor dat wij hun verwachtingen steeds weer kunnen overtreffen.

Wij werken o.a. voor
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer