De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Joost Troost

Mijn motto is ‘niet te ingewikkeld doen’.

Als iemand zegt ‘we gaan fietsen’, ga ik direct mee! Ik ben een fanatieke wielrenner bij de wielerclub in Lochem. Al fiets ik uitsluitend recreatief, tik ik mogelijk dit jaar wel de 10.000 km’s aan. Als vader in een druk gezin met drie tieners, maak ik mijn hoofd leeg met fietsen. Al jaren steek ik mijn energie ook in het organiseren van de jaarlijkse ‘gravel’ toertocht Strade Bianche Achterhoek. Voor zo’n 1.000 deelnemers stippel ik met veel plezier een uitdagende tocht uit van max. 150 km. Een leuke route biedt afwisselende paden met onverwachte vergezichten of mooi grindpad.

Mijn vrienden zeggen altijd 2 dingen over mij ‘enthousiast en betrokken’. Als je kunt kiezen tussen een afdaling of een beklimming, kies ik voor beklimming. Ik ga graag de berg op, het moet niet te makkelijk zijn. Dit vertaalt zich ook naar mijn werk; ik loop niet weg van iets dat moeilijk is. Op de middelbare vond ik scheikunde al het leukste vak en ik heb mij bij chemische fabrikanten altijd afgevraagd: wat maken ze hier en doen ze dat veilig? Als arbo- en milieuadviseur bij BMD Advies ben ik nu all-round met een expertise voor chemieprocessen. Na mijn ervaringen als HSE-manager bij verschillende bedrijven, zit ik nu aan de andere kant om ondernemers te helpen en ontzorgen.

Het geeft mij een kick als ik goed onderbouwd advies kan geven. In mijn rol als adviseur ondersteun en adviseer ik bedrijven die daar behoefte aan hebben en ook daadwerkelijk op advies zitten te wachten. Met de ervaringen die ik heb, zie ik dat sommige dingen als heel complex worden beschouwd. Ik vereenvoudig dit graag zodat pragmatische oplossingen ontstaan. Ik wil tenslotte veel km’s maken, ook als adviseur in chemieland. Dat is mijn doel. Ik ben trots op BMD en heb mij direct een BMD wieler-outfit aangeschaft, net als de andere km-wielervreters onder de grote paraplu van BMD’ers in heel Nederland. BMD biedt ruimte voor onafhankelijk en zelfstandig werken, binnen een team van specialisten. Er wordt naar elkaar omgekeken en er is oog voor detail. Daar heb ik een goed gevoel bij. Mijn motto is ‘niet te ingewikkeld doen’ en laagdrempelig pragmatisch meedenken met klanten om samen tot een oplossing te komen.

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer