De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Mark Bloemendaal

Als echte levensgenieter ga ik er graag én vaak op uit.

Concerten, voetbalwedstrijden, festivals. De commotie, gezelligheid en live muziek maken dit voor mij de perfecte uitjes. Maar ook van avonden thuis weet ik te genieten. Ik word bloedfanatiek van spannende bordspellen en strategische kaartsessies. Want bij spelen hoort winnen. Verliezen, daar doe ik niet aan.

Kritisch denken en het leggen van verbanden zijn bij het spelen van Risk en Pokeren essentieel. Talenten waar ik in mijn werk ook dankbaar gebruik van maak. Binnen BMD Advies Oost heb ik vele rollen, waardoor ik goed op de hoogte ben van wat er intern speelt. Deze kennis en activiteiten koppel ik aan elkaar, zodat de organisatie achter de schermen soepel blijft lopen. Administrateur, systeembeheerder, projectleider, online helpdesk; soms denk ik wel eens dat mijn visitekaartje niet groot genoeg is.

Mijn collega’s weten mij dan ook te vinden als de puntjes op de i gezet moeten worden. Door mijn kritische vragen weet ik er altijd nog wat foutjes uit te filteren en vraag daarbij om duidelijkheid; ‘leveren we nu wat er is gevraagd?’ Als team houden we elkaar en BMD Advies Oost scherp, volgens mij maakt ons dat dan ook zo’n fijne partij om mee samen te werken.

Wij werken o.a. voor
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer