De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Marrit ter Hedde- Schrijver

Tradities, nostalgie en gezelligheid komen samen privé en in mijn werk.

Onder het genot van een heerlijk kopje thee begin ik mijn dag. Gerard Joling zou zeggen; ‘ik hou er zo van.’ Gezelligheid en nostalgie, uiteraard het liefst met mijn e-reader in het zonnetje met op de achtergrond de zangerige stem van Jamiroquai. Als jong meisje luisterde ik al naar hem en ben daar niet meer mee opgehouden. Net als het eten van Vietnamese loempia’s. Trouw koop ik al sinds mijn 12e levensjaar bij hetzelfde meneertje op de markt een loempia. Misschien ben ik er daarom wel zo dol op.

Ook aan BMD Advies Oost ben ik trouw. Al 19 jaar! Geweldig om te zien hoe BMD zich door de jaren heen heeft ontwikkeld. En ik ontwikkel mij met hen mee. Dingen regelen, daar ben ik goed in. En omdat ik mijn werk serieus neem en de ondersteuning proactief oppak, kunnen mijn collega’s goed voorbereid aan de slag. Hard werken wissel ik af met een gezellig praatje en een lolletje. Juist dat maakt mijn contact met het team en onze klanten zo sterk en persoonlijk.

Deze ingrediënten zorgen ervoor dat ik het bij BMD zo naar mijn zin heb. We hebben oog voor de menselijke kant van processen, bieden een luisterend oor en denken mee in lastige materie rondom wet- en regelgeving. Kortom, al onze zintuigen zetten we in om onze klanten optimaal van dienst te zijn!

Wij werken o.a. voor
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer