De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Norman Smit

Ondernemend tot op het bot, rasoptimist en ongelooflijk pragmatisch.

Norman Smit van BMD Advies Oost

Mijn omgeving is erover uit, zo noemen zij mij. En ik kan ze daar natuurlijk alleen maar gelijk in geven. Want dat zijn precies de waarden die ik belangrijk vind.

Er ‘vol voor gaan’ is er nog zo één. Met oneindige energie richt ik mij op zowel BMD Advies Oost als op mijn landgoed in Twente. Ondanks de rondvliegende houtspaanders wil ik beide nog mooier en nog groter maken. Hard werken, met mijn voeten in de aarde. Bij BMD doe ik dat gelukkig met een betrokken, toegewijd en gepassioneerd team. Een team dat zich iedere dag weer inzet voor onze klanten, inzichtelijk maakt wat de mogelijkheden zijn, zoekt naar de juiste oplossing en vol gaat voor de uitvoering.

Als directeur druk ik hen dagelijks op het hart, ‘doe de dingen die je leuk vindt’. Goed advies dat ik, 15 jaar geleden als startende adviseur, ook kreeg. Zonder aarzelen ging ik vol voor ieder nieuw avontuur. Het advies zorgde voor een perfecte zwemvijver om mijzelf te ontwikkelen en te groeien. En dat is precies wat ik nu terug geef.

Met de ruimte die ik mijn medewerkers geef, ontwikkelen zij zichzelf én nieuwe producten. Dit vertrouwen geeft hen energie en mij ook. Uiteraard ben ik zelf ook nog steeds werkzaam als adviseur, waarbij je mij altijd wakker mag maken voor strategische en complexe vergunning vraagstukken. Hoe groter de belangen, hoe beter ik mij voel! Samen met mijn medewerkers denken we vooruit en boeken snelle resultaten. Dat maakt ons stiekem de meest pragmatische adviseurs van het Oosten en daar ben ik enorm trots op!

Wij werken o.a. voor
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer