De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Paolo Di Stefano

Het leven biedt mij nog zoveel kansen en leermomenten

Voor leuke dingen kom ik direct mijn bed uit en zeker als het dingen zijn met de grote Italiaanse familie waar ik uit kom. Ik geniet enorm van Italiaans eten maar ook van sushi. Ik heb Italiaans temperament in mijn bloed. In mijn vrije tijd vind je mij regelmatig in de sportschool. Hier daag ik mijzelf voortdurend uit. Volgens mijn vrienden neem ik graag de leiding om samen iets te ondernemen. Zij beschrijven mij als nuchter waarbij mijn humor een grote rol speelt om een leuke sfeer te creëren. Ik voel mij als een spin in het web als het gaat om mensen helpen. Mijn motto is rechtvaardigheid en eerlijkheid, zodat oplossingen niet ten koste gaan van anderen.

Ik maak veel kilometers als het gaat om het zoeken naar verbeteringen, zowel in het liften van vele kilo’s in de sportschool als in het absorberen van kennis en ervaringen in mijn werk. Ik werk graag met anderen samen om de ‘wereld’ wat veiliger te maken. Het overtuigen van waarom iets ‘zus’ beter is dan ‘zo’, daar voel ik mij helemaal in thuis. Ik observeer, analyseer en neem al die ervaringen mee in het ontwikkelen van mijn eigen visie.

Met mijn afgeronde HBO opleiding Security management heb ik een grote diversiteit aan kennis opgedaan over veiligheid. Tijdens deze brede opleiding heb ik werkervaring opgedaan op verschillende plekken, van veiligheid voor gebouwen en mensen tot veiligheid voor Arbo gerelateerde werkzaamheden. Als adviseur allround (Jr.) bij BMD Advies heb ik de mogelijkheid om onze adviseurs op verschillende vakgebieden te ondersteunen. Het is bijzonder motiverend op te zien hoe verdiepende onderzoeken wordt gewaardeerd bij medewerkers op de werkvloer. BMD Advies voelt voor mij als een grote familie en dat past mij goed. Kwaliteit staat voorop en er wordt gewerkt met korte lijntjes, zowel met elkaar als tussen ons en de klant. Er ligt hier een schat aan expertise waar ik als adviseur nog veel van ga leren.

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer