De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Richard van Dijk

Tastbare successen geven mij enorm veel positieve energie.

Richard van Dijk van BMD Advies Oost

Stilzitten, daar zal je mij niet snel op betrappen! De dag heeft maar 24 uur en die benut ik graag goed. Met een to-do lijst onder mijn arm, pak ik de berg huiselijke activiteiten op en vind het heerlijk om een dikke streep door de uitgevoerde taak te zetten.

Ook als adviseur werk ik graag met actielijsten. Want met een overkill aan informatie en invalshoeken is het belangrijk dat deze omgezet worden tot concrete acties en een gedegen plan van aanpak. Hierbij ga ik gedetailleerd te werk, waarbij ik overzicht houd, prioriteiten stel en verbanden zie. Doordat ik kritisch naar de materie blijf kijken, ben ik in staat om kleine veranderingen door te voeren die vaak grote gevolgen hebben voor de vergunningaanvragen. Mijn klanten ken ik dan ook door en door, waardoor ik weet wat er speelt en snel tot actie kan overgaan.

Ik werk accuraat, ontrafel complexe materie en zorg voor een duidelijke afstemming. Tenminste, dat zeggen mijn collega’s. Ik kan het hier natuurlijk alleen maar mee eens zijn! Regelmatig loop ik even bij ze binnen voor overkoepelende projecten op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Een absoluut voordeel van een klein adviesbureau. We houden elkaar goed op de hoogte van de lopende zaken en helpen elkaar verder. Juist dit meedenken en de korte lijnen scheelt ons en onze klanten veel tijd. En blijft er meer tijd over voor datgene wat er daadwerkelijk toe doet; samen op zoek naar de juiste oplossing!

Wij werken o.a. voor
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer