De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Rob Snippe (assoc. adviseur)

Als er iets geregeld moet worden, dan ben ik van de partij.

Rob Snippe van BMD Advies Oost

Een soort vliegende keep. Graag hou ik mijn handen vrij, zodat ik in kan springen, daar waar nodig. Als medeorganisator van de IJsselloop, ren ik dan ook van hort naar her. Met z’n allen iets moois organiseren voor de stad Deventer; inwoners, lopers en het bedrijfsleven betrekken. Daar krijg ik energie van. Datzelfde gebeurt bij BMD Advies Oost.

Door mijn jarenlange ervaring als adviseur, fungeer ik regelmatig als vraagbaak. Al meer dan 10 jaar ben ik een gecertificeerd arbeidshygiënist en hoger veiligheidskundige. Met trots kan ik dan ook zeggen dat er weinig onderwerpen zijn waar ik niks van af weet. Graag duik ik in lastige vraagstukken, om boven te komen met een praktische oplossing. Hierbij ga ik secuur en concreet te werk. Ik pleit met verve voor veilige en gezonde werkplekken. Risico’s en verzuim worden tot het minimale beperkt, zonder te verdrinken in een zee van regels en procedures. Want volgens mij is dat essentieel voor een goede adviseur; geen boekwerken aan regels, waarbij de problemen over de schutting worden gegooid.

Het mooie van BMD Advies Oost is dat wij een eerlijk advies en aandacht voor onze klanten als ‘niet meer dan normaal’ beschouwen. Resultaatgericht advies, zodat onze klant direct is geholpen. Als adviseurs weten wij wat er speelt en gaan hiermee aan de slag. Nuchter en praktisch, juist deze eigenschappen maken ons zo bijzonder.

Wij werken o.a. voor
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer