De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Sandra Boom

Ik enthousiasmeer de juiste mensen en doe het gewoon!

Gezegend met een flinke dosis creativiteit ben ik altijd bezig om van niets iets te maken. Hoe? Ik maak graag bijzondere combinaties en hou ervan om flink aan te pakken. Want als ik ergens wel blij van word is het om samen iets te creëren. Enthousiast ga ik aan de slag. En tot grote verbazing van mijn vrienden en collega’s stop ik pas als ik echt tevreden ben. Altijd maar doorgaan, ik kan het niet laten. Of het nu bij acquisitie, organiseren van leuke bijeenkomsten of het klussen in huis is.

Best handig als communicatiemedewerker. Bij BMD Advies Oost ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen. Ook bedenk ik nieuwe concepten en stel plannen op. Mijn creativiteit krijgt de vrije hand bij het maken van flyers, het updaten van de website en natuurlijk laat ik BMD ook schitteren op onze social media kanalen.

Volgens mij is dit een virus waar veel BMD’ers mee zijn besmet. Net als ik, is iedereen binnen BMD echt tevreden als ze díe oplossing hebben gevonden die bij de situatie past. Met onnodige kosten, onlogische adviezen en tijdverspillen hebben we niets. Wij verdiepen ons in onze klanten en met hun verbeteringen verbeteren we ook onszelf. Stapje voor stapje gaan we verder. Want daar houden we van. Aanpakken. Enthousiasmeren. En er samen voor gaan.

Wij werken o.a. voor
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer