De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Tom Luttikhold

Ik ben bezig met de dingen waar ik energie van krijg.

Tom Littikhold van BMD Advies Oost

Geoliede machines, ik ben er dol op. Thuis lijk ik er eigenlijk ook wel een. Samen met mijn vrouw vormen wij een goed team. Perfect zijn we op elkaar ingespeeld; alle handelingen zijn duidelijk in kaart gebracht, hoe iets nauwkeurig in elkaar zit vind ik leuk om te zien. Als vader van twee jonge kids kan het bijna niet anders. We genieten volop, maar aanpakken is het zeker!

Niet alleen thuis ga ik accuraat en gestructureerd te werk. Ook in mijn baan als adviseur weet ik waar ik het over heb en duik ik graag in wetteksten, jurisprudentie, bezwaarschriften, procedures en aanvragen. Dit vertaalt zich in het uitpluizen van juridische teksten en daar ondersteun ik graag bedrijven mee. Ook nieuwe marktontwikkelingen hebben mijn interesse en als ik de kans krijg, vertel ik hier honderd uit over. Doordat ik deze kennis in huis heb, kunnen mijn klanten zich richten op hun core business. Perfecte win-win dus. Zij hoeven niet om te kijken naar vergunningsprocedures, milieuaudits of andere zaken waar ze vaak geen tijd voor hebben. Risico inschattingen maken, wetten uitpluizen en acute praktische problemen oplossen. Dat doe ik graag en reken er maar op dat het bij mij in goede handen is.

Daarom zit ik bij BMD Advies Oost ook zo op mijn plek. Door de grote veelzijdigheid van projecten blijf ik leren en maak ik optimaal gebruik van mijn talenten en die van mijn collega’s. Ik merk in de praktijk dat bijvoorbeeld de keus om een juridische procedure te starten niet altijd eenvoudig is. Ik wil scherp blijven, dus volg ik de specialisatieopleiding Omgevingsrecht bij het gerenommeerde juridische opleidingsinstituut Grotius.

Wij werken o.a. voor
©2016 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer