De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Ons team

Bij BMD Advies Oost houden we van aanpakken en maken ook graag plezier. Een perfecte combinatie. Wij leveren resultaatgericht advies, met persoonlijke aandacht voor onze klanten. Het resultaat? Een praktische aanpak waarbij boekwerken vol wetten en regels worden gemeden. Op eenvoudige en directe wijze helpen wij u en uw bedrijf verder.

Onze adviseurs zijn vakkundig en ervaren, elk op hun eigen terrein. Afhankelijk van uw vraag gaat een van onze specialisten voor u aan de slag. U maakt gebruik van het hele BMD-team als uw vraag breder wordt en/of andere gebieden bestrijkt. Wie wij zijn? Wij stellen ons graag even voor!


Frederike Blaauw

Cursuscoördinator

Doe en transformeer! Blijf niet stilzitten: ontwikkel jezelf. Daar krijg je energie en voldoening van. Verbinden is mijn kracht.

Meer weten

Mark Bloemendaal

Projectmanager Sufficio en Administrateur

Als echte levensgenieter ga ik er graag én vaak op uit. Concerten, voetbalwedstrijden, festivals. De commotie, gezelligheid en live muziek.

Meer weten

Sandra Boom

Communicatie medewerker

Ik enthousiasmeer de juiste mensen en doe het gewoon! Gezegend met een flinke dosis creativiteit, ben ik altijd bezig om van niets iets te maken.

Meer weten

Jaike Janssen-Bosman

Adviseur Managementsystemen en Milieu

Ik zet lijnen uit en zoek naar praktische oplossingen. Het geeft mij een enorme kick om nog net wat verder te denken dan de vraag van mijn klant.

Meer weten

Richard van Dijk

Adviseur Milieu en Omgeving

Tastbare successen geven mij enorm veel positieve energie. Stil zitten, daar zal je mij niet snel op betrappen!

Meer weten

Marrit ter Hedde- Schrijver

Projectassistente Arbo

Tradities, nostalgie en gezelligheid komen samen privé en in mijn werk. Onder het genot van een heerlijk kopje thee begin ik mijn dag.

Meer weten

Tom Luttikhold

Adviseur Milieu en Omgeving

Ik ben bezig met de dingen waar ik energie van krijg. Geoliede machines, ik ben er dol op. Thuis lijk ik er eigenlijk ook wel een.

Meer weten

Frank Schothuis

Adviseur Omgeving

Ik benut mijn talent om de dingen subtiel af te stemmen. Bij ons draait het thuis om een goede planning en liefde voor verschillen.

Meer weten

Norman Smit

Directeur en adviseur

Ondernemend tot op het bot, ras optimist en ongelooflijk pragmatisch. Mijn omgeving is erover uit, zo noemen zij mij.

Meer weten

Rob Snippe

Geassocieerd Adviseur en gecertificeerd arbeidshygiënist/HVK

Als er iets geregeld moet worden, dan ben ik van de partij. Een soort vliegende keep. Daar waar nodig, daar krijg ik energie van.

Meer weten

Saskia van 't Veen

Adviseur Arbo, Milieu en Managementsystemen

De wereld bekijk ik graag van verschillende kanten en mijn kinderen maak ik bewust van het milieu. Water en bodem boeien mij enorm en zijn de basis van mijn vak.

Meer weten

Han Vluttert

Adviseur Arbo en veiligheid

Al 25 jaar volg ik de luchtballon naar waar deze terecht komt! Het is de route bepalen en anticiperen op de veranderende omstandigheden.

Meer weten
©2016 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer