De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Ons team

Bij BMD Advies Oost houden we van aanpakken en maken ook graag plezier. Een perfecte combinatie. Wij leveren resultaatgericht advies, met persoonlijke aandacht voor onze klanten. Het resultaat? Een praktische aanpak waarbij boekwerken vol wetten en regels worden gemeden. Op eenvoudige en directe wijze helpen wij u en uw bedrijf verder.

Onze adviseurs zijn vakkundig en ervaren, elk op hun eigen terrein. Afhankelijk van uw vraag gaat een van onze specialisten voor u aan de slag. U maakt gebruik van het hele BMD-team als uw vraag breder wordt en/of andere gebieden bestrijkt. Wie wij zijn? Wij stellen ons graag even voor!


Frederike Blaauw

Cursuscoördinator

Doe en transformeer! Blijf niet stilzitten: ontwikkel jezelf. Daar krijg je energie en voldoening van. Verbinden is mijn kracht.

Meer weten

Mark Bloemendaal

Projectmanager Sufficio en Administrateur

Als echte levensgenieter ga ik er graag én vaak op uit. Concerten, voetbalwedstrijden, festivals. De commotie, gezelligheid en live muziek.

Meer weten

Sandra Boom

Communicatie medewerker

Ik enthousiasmeer de juiste mensen en doe het gewoon! Gezegend met een flinke dosis creativiteit, ben ik altijd bezig om van niets iets te maken.

Meer weten

Richard van Dijk

Adviseur Milieu en Omgeving

Tastbare successen geven mij enorm veel positieve energie. Stil zitten, daar zal je mij niet snel op betrappen!

Meer weten

Henri Engeman

Adviseur Arbo en Milieu

Je mag mij wakker maken voor lekker eten, ik hou van een bourgondisch leven. Een lekker leven is voor mij een uitdagende mix van dingen doen en rust.

Meer weten

Marrit ter Hedde- Schrijver

Projectassistente Arbo

Tradities, nostalgie en gezelligheid komen samen privé en in mijn werk. Onder het genot van een heerlijk kopje thee begin ik mijn dag.

Meer weten

Jaike Janssen-Bosman

Adviseur Managementsystemen en Milieu

Ik zet lijnen uit en zoek naar praktische oplossingen. Het geeft mij een enorme kick om nog net wat verder te denken dan de vraag van mijn klant.

Meer weten

Norman Smit

Directeur en adviseur

Ondernemend tot op het bot, ras optimist en ongelooflijk pragmatisch. Mijn omgeving is erover uit, zo noemen zij mij.

Meer weten

Rob Snippe (assoc. adviseur)

Geassocieerd Adviseur/ gecertificeerd arbeidshygiënist/HVK

Als er iets geregeld moet worden, dan ben ik van de partij. Een soort vliegende keep. Daar waar nodig, daar krijg ik energie van.

Meer weten

Paolo Di Stefano

Adviseur Allround (Jr.)

Ik ben een spin in het web als het gaat om mensen helpen. Mijn motto is rechtvaardigheid en eerlijkheid, zodat oplossingen niet ten koste gaan van anderen.

Meer weten

Joost Troost

Adviseur Milieu en Arbo

Mijn motto is ‘niet te ingewikkeld doen’ en laagdrempelig, pragmatisch meedenken met klanten om samen tot een oplossing te komen.

Meer weten

Han Vluttert

Adviseur Arbo en veiligheid

Al 25 jaar volg ik de luchtballon naar waar deze terecht komt! Het is de route bepalen en anticiperen op de veranderende omstandigheden.

Meer weten
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer