De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Adviseur Arbo

Wegens de vele nieuwe opdrachten, zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe Adviseur Arbo

Goed ondernemerschap begint bij veilig werken, met een veilige werkomgeving als basis.

BMD Advies Oost geeft opdrachtgevers in diverse branches praktische adviezen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot milieu. Waaronder het aanvragen van vergunningen en het indienen van meldingen, juridische advisering en bodemrisico’s. Met betrekking tot arbo bieden wij advies voor risico-inventarisaties (RI&E’s), machineveiligheid, blootstelling aan gevaarlijke stoffen, explosieveiligheid en arbozorgsystemen. Tevens bieden wij trainingen en opleidingen over deze onderwerpen.

Functie

In de functie van Adviseur Arbo adviseer en begeleid je, eventueel in samenwerking met collega’s, onze opdrachtgevers bij vragen met betrekking tot wettelijke verplichtingen en risicobeheersing, arbeidsveiligheid en -hygiëne. Maar vooral ook machineveiligheid en explosieveiligheid. Daarnaast coach je onze junior adviseur(s)/consultant(s) op deze vakgebieden. In deze functie is het belangrijk om strategisch met de bedrijven mee te denken in de ontwikkelingen en daarop te anticiperen. Als adviseur vind je het leuk bedrijven te ontzorgen en ben je een volwaardige gesprekspartner. Jouw adviezen zijn maatwerk en gaan verder dan alleen het vakinhoudelijke.

Functie-eisen

  • Om deze functie goed uit te kunnen voeren dien je te beschikken over een voltooide HBO of academische opleiding (bijvoorbeeld procestechnologie of chemische technologie), aangevuld met relevante opleidingen/cursussen/trainingen.
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar (aantoonbare) werkervaring op het gebied van arbo en veiligheid.
  • Aantoonbare ervaring met het beoordelen van machines en installaties op veiligheid is van groot belang voor het goed uitoefenen van deze functie.
  • Je hebt ervaring met acquisitie.

Je bezit de competentie om opdrachtgevers op natuurlijke en klantgerichte wijze te overtuigen van kansen en bedreigingen die voortvloeien uit arbo- en veiligheidsaspecten. Daarnaast ben je in staat logisch en pragmatisch te adviseren. Tevens beschik je over sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, een uitstekend organisatievermogen en ben je in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Arbeidsvoorwaarden

BMD Advies Oost biedt je een prima salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Echter het allerbelangrijkste is dat je bij BMD Advies Oost een goede werksfeer vindt, waarin je je snel thuis zult voelen en samen met collega’s ‘veilig’ aan de uitbouw van activiteiten werkt.

Reageren

Herken je jezelf in dit profiel, dan kun je reageren door een motivatiebrief met C.V. te sturen per email: werken@bmdadviesoost.nl t.n.v. Norman Smit, directeur BMD Advies Oost. Voor vragen kun je contact met hem opnemen via (0570) 67 66 95. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer