De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Adviseur Milieu/ Ruimtelijke Ordening

Voor onze vestiging in Deventer zijn wij op zoek naar een fulltime Adviseur Milieu/ Ruimtelijke Ordening

Ter aanvulling van ons adviseursteam zijn wij op zoek naar een allround adviseur milieu die tevens beschikt over inhoudelijke kennis met betrekking tot ruimtelijke ordening en bouw.

Functie

BMD Advies Oost geeft opdrachtgevers in diverse branches praktische adviezen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot milieu, arbo en veiligheid. Onder milieu valt onder anderen het aanvragen van vergunningen en het indienen van meldingen en juridische advisering. De afgelopen tijd is het werkveld ten aanzien van milieu steeds verder verbreed en is, mede vooruitlopend op de Omgevingswet, steeds meer inhoudelijke kennis vereist ten aanzien van bouw en ruimtelijke ordening.

In deze functie van Adviseur Milieu adviseer en begeleid je, eventueel in samenwerking met collega’s, onze opdrachtgevers bij vragen met betrekking tot wettelijke verplichtingen en risicobeheersing. Maar bijvoorbeeld ook bij het ontrafelen van complexe vraagstukken en de vertaling van (milieu)wet- en regelgeving zoals de Omgevingswet en het Bouwbesluit. Naast adviseur ben je daarnaast ook coach van onze junior adviseur(s)/consultant(s) op deze vakgebieden.

In deze functie is het belangrijk om strategisch met de bedrijven mee te denken in de ontwikkelingen en daarop te anticiperen. Als adviseur vind je het leuk bedrijven te ontzorgen en ben je een volwaardige gesprekspartner. Jouw adviezen zijn maatwerk en gaan verder dan alleen het vakinhoudelijke.

Functie-eisen

  • Om deze functie goed uit te kunnen voeren dien je te beschikken over een voltooide HBO of academische opleiding (bijvoorbeeld milieukunde of Ruimtelijke Ordening) aangevuld met relevante opleidingen/cursussen/trainingen.
  • Minimaal 5 jaar (aantoonbare) commerciële werkervaring ten aanzien van milieu en aantoonbare ervaring met de aandachtsgebieden ruimtelijke ordening en bouw zijn van groot belang voor het goed uitoefenen van deze functie, net als ervaring met acquisitie.
  • Je bezit de competentie om opdrachtgevers op natuurlijke en klantgerichte wijze te overtuigen van kansen en bedreigingen die voortvloeien uit milieuaspecten.
  • Daarnaast ben je in staat logisch en pragmatisch te adviseren. Tevens beschik je over sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, een uitstekend organisatievermogen en ben je in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Arbeidsvoorwaarden

BMD Advies Oost biedt je een prima salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Echter het allerbelangrijkste is, dat je bij BMD Advies Oost een goede werksfeer vindt, waarin je je snel thuis zult voelen en samen met collega’s ‘veilig’ aan de uitbouw van alle activiteiten werkt.

Reageren

Herken je jezelf in dit profiel, dan kun je reageren door een motivatiebrief met C.V. te sturen per email: werken@bmdadviesoost.nl t.n.v. Norman Smit, directeur BMD Advies Oost. Voor vragen kun je contact met hem opnemen via (0570) 67 66 95. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer