De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Safety & Security Management en Integrale Veiligheidskunde

Stageplaats

Wil jij verder in risicomanagement voor bedrijven/MKB? Dan vind je bij ons de juiste plek om je kennis om te zetten naar nieuwe praktijkervaringen. Heb jij ambitie om nieuwe dingen te leren dan is deze stageplek echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Weet jij hoe je risico’s inventariseert? Dan kun jij bij ons meedenken op het gebied van Business Continuity Management (BCM) en Security Awareness. Werk samen met onze experts aan het inzetten van deze activiteiten richting bedrijven/MKB.

Wat ga je bereiken?

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. In jouw meewerkstage ben je lid van ons team en voer je ook daadwerkelijk je werkzaamheden in de praktijk uit. Jouw rol in je werk bepaal je zelf aan de hand van nieuwe uitdagingen, je ervaringen brengen je op een hoger kennis en kunde niveau.

Wat wij vragen?

  • Je bent 40 uur per week beschikbaar
  • Je bent duidelijk in je communicatie en niet bang om vragen te stellen
  • Je hebt affiniteit met risicomanagement
  • Je neemt graag zelf het initiatief
  • Je weet van aanpakken en legt je niet zomaar neer bij het eerste beste antwoord
  • Je bent vaardig met Excel en je hebt goede kennis van de Nederlandse taal

Je zit in het 3e jaar van een hbo-opleiding bij voorkeur richting securitymanagement of je wilt vanuit je 4e jaar werken aan je afstudeeropdracht die aansluit bij onze visie.

Wie zijn wij?

BMD Advies geeft opdrachtgevers in diverse branches praktische adviezen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot milieu, arbo en veiligheid. Onze organisatie kent een platte structuur binnen een klein team van specialistische adviseurs en medewerkers. Ons kantoor in Deventer is professioneel, waar in een informele sfeer wordt samengewerkt. Wij bieden het hele jaar leerzame stage- en werkervaringsplekken.

Echter het allerbelangrijkste is dat je bij BMD Advies een goede werksfeer vindt, waarin je je snel thuis voelt en samen met collega’s ‘deskundig’ aan de uitbouw van activiteiten werkt.

Is bovenstaande stage/werkervaringsplaats iets voor jou en zoek jij een bedrijf om theorie en praktijk samen te voegen? Stuur je C.V. en motivatie per e-mail: werken@bmdadviesoost.nl t.a.v. heer Norman Smit.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer