De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Medewerkers dragen direct bij aan Arbomanagementsysteem

Holland Colours – Patrick Bos HSE, manager Apeldoorn

Sinds 1979 is Holland Colours Apeldoorn (HCA) succesvol gestart met het inkapselen van pigmenten voor het inkleuren van kunststoffen. Het bedrijf is inmiddels beursgenoteerd, heeft acht vestigingen met een totale omzet van meer dan 83 miljoen euro wereldwijd over 2017. De ruim 400 medewerkers zijn aandeelhouder in het concern en participeren mee. De betrokkenheid is groot, zo ook de verbondenheid en verantwoordelijkheid voor arbo- en milieuzaken. Om de overgang naar de nieuwe High Level Structure goed te laten verlopen, werkt zij continu aan het optimaliseren van haar managementsystemen. HCA heeft naast een ISO certificering voor milieu ook een certificering voor het voldoen aan Arbowetgeving.

De Risico-Inventarisatie & -Evaluatie, uitgevoerd met Sufficio RI&E, is een belangrijk onderdeel van HCA’s Arbomanagementsysteem op de locatie in Apeldoorn. BMD Advies biedt elk jaar ondersteuning voor het actualiseren van de noodzakelijke gegevens, aangevuld met praktische adviezen. HCA gebruikt tevens Sufficio Arbo als borgingsmiddel voor het voldoen aan Arbowetgeving. Daarnaast houdt BMD Advies een rondgang op werkplekken in Apeldoorn om samen meer grip te krijgen op de dagelijkse gang van zaken in de praktijk. Zo helpt BMD Advies bij het prioriteren van acties. Het weten aan welke wetgeving moet worden voldaan en wat de spelregels zijn, maakt het beheersen van veiligheid bij HCA steeds eenvoudiger. HCA werkt daarmee proactief aan verbeteringen in haar procedures en veilig werken. Hieraan leveren de ruim 150 medewerkers in Apeldoorn elk direct ofwel indirect een persoonlijke bijdrage.

“Het is leuk om te zien dat door onze tools en kennis de managers bij HCA meer inzicht krijgen in veilige arbeidsomstandigheden. Het geeft nog meer voldoening als ik daaraan op de werkvloer heldere en praktische informatie kan toevoegen. Ik streef ernaar om altijd iedere medewerker te enthousiasmeren dat veilig werken tot een beter resultaat leidt.”  – BMD Advies adviseur Arbo

©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer