De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Auping haalt kennis van BMD in huis voor vergunningsaanvraag

foto kennis vergunning AupingAuping
Hans van Schaik, Projectleider ‘Horizon’

‘Hou het simpel-visie’

Doel
Binnen het project ‘Horizon’ centralisatie van drie fabrieken realiseren, waarbij het uitbouwen en verbouwen van één van de locaties noodzakelijk was. Een dergelijke project vereist van de nodige expertise over hoe binnen de bestaande vergunningen een nieuwe situatie te creëren.

Aanpak
De manager technisch beheer bij Auping heeft al jaren contact met verschillende adviseurs van BMD. De lijntjes zijn inmiddels heel kort en dat werkt prettig. Binnen het project heeft Auping ontbrekende kennis en kunde in huis gehaald en hele vergunningtraject is ondersteund door BMD. In vergelijking met andere aanbieders in de markt, levert de praktische en pragmatische aanpak van BMD volgens Auping het beste resultaat. Naast de aanwezig kennis heeft BMD een sterke ‘hou het simpel-visie’, wordt er altijd gekeken naar wat er al is en wat er nog nodig is.

Resultaat
Het traject, zowel intern als extern in goede banen geleid. Met een melding Activiteitenbesluit uiteindelijk in de nieuwe situatie verder. BMD bleek een goede aanvulling bij de kennis die Auping soms wel of niet in huis heeft. Op het gebied van Arbo, Milieu en wetgeving wordt dankbaar gebruik gemaakt van externe kennis en advisering die Auping al jarenlang ontzorgt.

©2016 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer