De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Advies vergunningsvoorschriften en brand- en verzekeringseisen voor op- en overslag

Aloys op- en overslag 2

 

 

 

Aloys Roemaat Transport
Peter Roemaat, Directeur

Aandacht buiten het vak om

Doel
Als transportbedrijf is Aloys uitgegroeid tot een allround logistiek dienstverlener in distributie, op- en overslag zowel in Europa als internationaal, voldoen aan de juiste vergunningen staat voorop. Omdat de wereld van wet- en regelgeving continu verandert zijn bij de uitbreiding van de overslaghal de vergunningsvoorschriften en brand- en verzekeringseisen onder de loep genomen. Aloys wil behoed worden voor valkuilen.

Aanpak
Belangrijk is dat de opslag en overslag van de vervoerde gevaarlijke stoffen goed geregeld is en door BMD wordt gecontroleerd. Eerder heeft BMD Advies Oost ondersteuning verleent voor het voldoen aan een nieuwe meldingsplicht. BMD Advies is vanaf het voortraject betrokken om de vele vragen van de gemeente te beantwoorden en hierin orde te scheppen. Advies met aandacht buiten het vak om, zeg maar meer bedrijfseconomisch.

Resultaat
Specifieke kennis op het gebied van kwaliteitseisen vult Aloys aan om kostenefficiënt bedrijfsinvesteringen te borgen. Het informele en persoonlijke contact stimuleert de samenwerking. Niet alleen bij drukke ‘adviestijden’, maar BMD denkt ook preventief mee op hoofdlijnen in rustige tijden.

©2016 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer