De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

MVO uitvoering en onderzoek GAP-analyse/nulmeting bij Remeha

MVO denken remeha - breed 1490 x 450Remeha
Ruud van der Meide, KAM-coƶrdinator

MVO vanaf nul tot implementatie van acties

Doel
Het toepassen van MVO wordt door de maatschappij verlangd en staat bij Remeha centraal. In het kader van MVO wil zij bepalen waar het bedrijf staat in vergelijking met de eisen vanuit ISO 26000. BMD Advies onderzoekt wat dit nu precies betekent voor de interne en externe omgeving bij Remeha?

Aanpak
Met de uitgevoerde nulmeting uitgevoerd door BMD Advies heeft het bedrijf direct inzicht in de sterke en zwakke punten. Daarnaast neemt de adviseur ook mee wat belangrijk is voor de externe partijen en stakeholders. Op basis van vragen opgesteld vanuit de norm en samen met interviews binnen de gehele organisatie wordt een beeld gevormd. De rapportage die daar uit volgt omvat conclusies die maatwerk maatregelen en acties opleveren.

Resultaat
Conform de scope van deze vraag maakt Remeha nu een volgende stap. Om het MVO-beleid concreet te implementeren, worden de acties door het bedrijf nu verder zelf uitgezet in de tijd, met bijbehorende investeringen. Er wordt een duidelijk beeld gecreƫerd hoe te handelen naar externe partijen, aangevuld met welke MVO inspanningen Remeha verder kan inzetten.

©2016 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer