De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

1+1=3 Samenwerking BMD Advies Oost en Business Care Support

Met het samenwerkingsverband tussen BMD Advies Oost en Business Care Support versterken beide partijen elkaar op het gebied van arbodienstverlening. Deze arbodienst kenmerkt zich door een verfrissende en heldere aanpak, maar vooral door een persoonlijke benadering. Met een pragmatische manier van werken, zoals de klanten van BMD Advies Oost dat al jaren gewend zijn, leveren deze twee partijen samen een totaalpakket voor kleine en grote bedrijven.

Business Care Support

Op het moment is Business Care Support wellicht de kleinste gecertificeerde arbodienst van Nederland. Met name voor de kleinere bedrijven kan dit een goede tegenhanger zijn ten opzichte van de bekende merken arbodienstverleners. “Vanuit ons administratiekantoor kregen wij vragen van ondernemers over de Wet verbetering poortwachter, verzuim en re-integratietrajecten. Hieruit is in 2012 Business Care Support ontstaan, dat sinds 2013 een gecertificeerde arbodienst is”, aldus Mirjana Kostadinovic.

BMD Advies Oost

Vanuit BMD Advies Oost worden met de samenwerking aanvullende arbodiensten aangeboden. Van risico-inventarisaties tot onderzoek naar fysieke belasting en ontruimingsplannen ontzorgt BMD Advies haar opdrachtgevers; de zogenaamde harde kant van de Arbowetgeving. “De zachtere kant, zoals re-integratietrajecten en verzuimregistratie voor zieke werknemers, is een ander verhaal. Met de ondersteuning van Business Care Support bieden wij nu een breder dienstenpakket aan”, aldus Norman Smit.

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer