De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Stikstofuitstoot snel inzichtelijk met AERIUS-calculator

De verplichte Aerius-berekening voor het bepalen van stikstofemissie zorgt op dit moment bij veel bedrijven, ontwikkelaars, boeren en overheden voor behoorlijke vertraging. Zonder de juiste begeleiding levert dit nog meer vertraging op en dat is niet nodig.

Een berekening met Pas-send resultaat

Om zeker te zijn dat jouw vergunningaanvraag of melding soepel verloopt, staan onze adviseurs klaar om je te helpen. Belangrijk is om rekening te houden met verschillende uitgangspunten en om een reële en praktische inschatting te doen van de projectwerkzaamheden.

Invloed op Aerius-berekening

Uitgangspunten kan een Aerius-berekening beïnvloeden. Relevant is bijvoorbeeld om een uitkomst van de berekening om te zetten naar de werkelijke duur van de stikstofuitstoot.

  • Ofwel de berekening af te stemmen op de werkelijke situatie tijdens sloop-, of bouwprojecten of bij een continue proces van bedrijfsactiviteiten.
  • Maar ook een verschil in zienswijze op lokale aan- en uitrij routes binnen een gemeente heeft invloed op het resultaat.

Voor werkzaamheden waarbij mogelijk stikstof wordt uitgestoten, moet om doorgang te vinden de stikstofberekening op <0,00 mol/ha per jaar uitkomen.


Ga direct aan de slag

Meer weten over de impact van de stikstof discussie en hoe wij je hierbij bijstaan? Vraag vrijblijvend naar onze ervaringen met Aerius-berekening. Wij realiseren snel en vakkundig een berekening met rapportage voor jouw vergunningsaanvraag.

Lees meer over welke componenten het resultaat van een Aerius berekening in de praktijk beïnvloeden. Lees onze rubriek: een Aerius-berekening met Pas-send resultaat.

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer