De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Sufficio 2: hoe nu verder

Vorige week kondigden wij trots de komst van Sufficio 2 aan. Voor de lancering van de nieuwe editie komen veel vakdisciplines bij elkaar. Softwarebouwers ontmoeten communicatiestrategen, Sufficio-gebruikers ontmoeten BMD-adviseurs. Het Sufficio-team heeft een allesomvattend draaiboek opgesteld om dit in goede banen te leiden. We verwachten dat de lancering van Sufficio en de migratie van data vlekkeloos gaat verlopen.

Roadshow
Het Sufficio-team bezocht in de afgelopen twee weken alle BMD kantoren om het nieuwe platform te presenteren aan de adviseurs. De huidige contactpersonen leiden we op tot Sufficio 2 gebruikers. Dit gaat niet van de ene op de andere dag, maar op 1 juli 2019 zijn ze zeker zo ver.

How-to-filmpjes’, FAQ en de helpdesk

Sufficio 2 werkt veel intuïtiever dan de huidige versie. Dit wordt aangevuld met how-to-filmpjes voor veel voorkomende handelingen in het programma. Op 1 juli is er ook een lijst beschikbaar met veel gestelde vragen. Beiden zijn vanuit de software te raadplegen. Toch nog vragen? Dan kun je als Sufficio gebruiker natuurlijk contact opnemen met je vaste adviseurs/contactpersoon. Vanuit Sufficio is Mark Bloemendaal als 2e-lijns helpdesk voor adviseurs beschikbaar.
Bug’s en ‘Kinderziektes’……..

Bij het lanceren van nieuwe software is er altijd een risico op ‘kinderziektes’. De software wordt goed getest en de migratie vindt zo zorgvuldig mogelijk plaats. Desondanks kunnen er situaties ontstaan die niet voorspeld kunnen worden. Wees niet bang: alle data wordt separaat, in duplicaat en goed beveiligd gearchiveerd. Zo ontstaat er geen risico op het permanent verliezen van data.
Ontdekt de gebruiker een bug of klopt er ergens iets niet? Dan kan dit zo snel mogelijk worden doorgegeven aan je contactpersoon. Wij beoordelen de afwijking dan zo snel en zorgvuldig mogelijk en zorgen voor een passende oplossing. We stellen alles in het werk om bugs/kinderziektes te beperken. Wij vragen begrip van alle gebruikers, mocht er toch iets niet helemaal goed functioneren.

Op dit moment vinden de laatste wijzigingen plaats, zodat Sufficio 2 op 1 juli 2019 om 12:00 uur live kan gaan!!!
Tijdelijk offline

Let op: Om de overgang naar Sufficio 2 mogelijk te maken, moet alle beschikbare en gearchiveerde data gemigreerd worden naar het nieuwe platform. Helaas is het hierbij noodzakelijk dat de huidige versie van Sufficio enkele dagen offline is. We beperken dit tot een minimum.

Van 26 juni 00:01 uur tot 30 juni 23:59 zal Sufficio niet benaderbaar zijn
. In de volgende nieuwsbrieven komen we hier nog inhoudelijk op terug. Onder andere over hoe om te gaan met compliance beoordelingen of externe audits gedurende deze periode.

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer