De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Machinefabriek Elburg als eerste aan de slag met Sufficio MAR

O, kom er eens kijken….met de S van Sufficio MAR!

foto-bericht-website-bmd

Net op de valreep na de verjaardag van Sinterklaas hebben wij de heer Wilfred Reker van  Machinefabriek Elburg gefeliciteerd met de aankoop van de online tool Sufficio MAR. Met een aantal heerlijke banketletters ‘S’ trakteren wij Wilfred met zijn collega’s en zetten onze relatie in de ‘bloemetjes’.

Machinefabriek Elburg is het eerste bedrijf dat met Sufficio MAR aan de slag gaat. “We hebben Sufficio Milieu, Sufficio RI&E en nu ook nog eens MAR”, zegt Wilfred, “oplossingen die ons helemaal ontzorgen. Ik heb overzicht en inzicht op alle milieuaspecten en bijbehorende wetgeving, ik kan hiermee actief aan het werk”. Tal van onze klanten hebben enthousiast gereageerd op de mogelijkheid om nu hun milieuaspectenregister in Sufficio MAR op te stellen en te onderhouden. Na Machinefabriek Elburg volgen nog meer Sufficio MAR gebruikers.

Werken met Sufficio MAR biedt een aantal voordelen, ook voor bestaande Sufficio Milieu gebruikers en voor ISO 14001 gecertificeerde bedrijven. Een traditioneel milieuaspectenregister in bijvoorbeeld Excel, biedt doorgaans onvoldoende draagvlak bij decentrale procesafdelingen. Met de functionaliteiten in Sufficio MAR wordt gestimuleerd dat betrokkenen verantwoordelijk blijven voor eigen risicovolle processen. Tevens zorgt het voor uniformiteit in het uitdragen van het milieubeleid.

Voor Machinefabriek Elburg importeren wij een eigen bestaand milieuaspectenregister in het MAR systeem. Vanuit hier werken ze verder aan het bijhouden van de milieueffecten en het verkleinen van de risico’s die hiermee gepaard gaan. Ook een auditor is verrast met een dergelijk uitvoerig overzicht, dat nu ook nog eens actueel gehouden wordt voor Machinefabriek Elburg door een koppeling naar de van toepassing zijnde wetgeving in Sufficio Milieu.

Wilt u werken met Sufficio MAR om uw milieuaspectenregister te optimaliseren? Lees meer over onze MAR actie tot eind van dit jaar.

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer