De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Sufficio Vlaanderen gaat live!!

Sufficio, de online tool voor het borgen en bijhouden van wet- en regelgeving, slaat haar vleugels uit naar het buitenland. Als eerste ‘land’ omarmen wij Vlaanderen, daar waar ook dochterbedrijven van onze bestaande klanten zijn gevestigd.

Met de samenwerking tussen Forma bvba (Verbeteren.be) uit Kortrijk en BMD Advies Oost uit Deventer, levert Sufficio nu ook een compacte oplossing onder de naam Sufficio Preventie. Per 1 januari aanstaande gaat de preventiemodule online en in de loop van 2017 volgt nog de milieumodule voor deze Belgische markt.
Sufficio Preventie maakt direct al een vliegende start door een aantal Sufficio klanten in Nederland ook in het deel Vlaanderen te gaan bedienen. Ook in andere delen van België wordt een samenwerking met resellers aangegaan, zoals in de provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams- Brabant.

In de toekomst verwacht Sufficio nog meer (deel)landen toe te voegen aan haar online tools. Hiermee bevestigt zij de toename in het gebruik van Sufficio, dat met een olievlek in Nederland en ook daarbuiten steeds groter wordt.

Ondertekening samenwerking Sufficio BE een feit!

Norman Smit van BMD Advies Oost en Stijn Mahieu van Forma bvba (Verbeteren.be) hebben de samenwerking voor Sufficio BE bekrachtigd. Sufficio Preventie is de eerste module die binnenkort op de Vlaamse markt wordt gelanceerd.

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie over Sufficio op www.sufficio.nl of neem contact op met BMD Advies Oost: Mark Bloemendaal 0570- 67 66 95 of via sufficio@bmdadviesoost.nl.

Neem contact op met Forma bvba over Sufficio Preventie:
Pierre Lambrechts 0032 475 25 35 95 of via  pierre.lambrechts@verbeteren.be.
Stijn Mahieu 0032 485 61 34 04 of via stijn.mahieu@verbeteren.be.

 

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer