De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Terugblik Sufficio QESH 4.0 event

Sufficio was hoofdsponsor van QESH 4.0: een event georganiseerd door diverse kwaliteitskringen in Nederland. De aandacht ging uit naar de laatste ontwikkelingen voor Big & Small Databeheer waar alle kwaliteits-, veiligheids-, milieu- en duurzaamheidsprofessionals mee te maken krijgen.

Industriële revolutie 4.0 en QESH-management

Het nut en de noodzaak om QESH-management continue te blijven verbeteren en te verbinden neemt toe. Mensen en machines worden verbonden via nieuwe technologieën, waardoor kennis democratiseert. Industriële revolutie 4.0: data is breed beschikbaar, maar wat kunnen wij daarmee?

Compliance management en beheer wet- en regelgeving

Slimme Milieu- en Arbo-compliance vraagt om een goed maatwerkoverzicht van wet- en regelgeving. Oplossingen die tijd besparen en belangrijk zijn voor het behouden van certificeringen. Een continu proces van het borgen van voldoen aan wetgeving. Bezoekers van het Sufficio QESH 4.0 event hebben kennis gemaakt met Sufficio Milieu en Arbo, zie hier een korte introductie video van Sufficio. Modules die de van toepassing zijnde wetten filteren, vertalen en verbetermaatregelen jaarlijks na een compliance audit controleren.

Proefperiode Sufficio

Tijdens het event zijn we begonnen met de nieuwe mogelijkheid om een Sufficio proefperiode te starten: ‘Maak 2 maanden gratis gebruik van Sufficio Milieu of Sufficio Arbo’. Sufficio is hierin een ‘niche’ oplossing specifiek voor het borgen van wet- en regelgeving.

 

 

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer