De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Wij zijn trots! Sufficio 2 komt eraan!

5 jaar geleden is Sufficio gelanceerd. Het product heeft sindsdien een enorme vlucht genomen. Veel gebruikers werken dagelijks in de online Sufficio omgeving voor Arbo, RI&E en Milieu. Wij hebben vorige week Sufficio 2 aan onze key-users gepresenteerd. De compleet nieuwe tool is met veel positiviteit ontvangen. Op 1 juli 2019 verschijnt Sufficio 2 op de markt!

Sufficio gebruikers hebben veel ervaringen opgedaan. Op basis van hun wensen en de ervaringen van de key-users, is een compleet nieuwe structuur en strategie opgezet. In de afgelopen periode is gefocust op inhoud, techniek en gebruikersgemak. Alles is heroverwogen en opnieuw opgebouwd. Vergaande verbeteringen en integratie van informatie zijn weer samengebracht in één online omgeving.

Sufficio is niet alleen in een nieuw jasje gestoken. Sufficio 2 is sneller, mooier en (nog) beter! Het resultaat van de grote productontwikkeling heeft alle verwachtingen overtroffen. Sufficio 2 gaat bedrijven meer brengen en verder ontzorgen, wij zijn er trots op!

Welkom in de zorgeloze wereld van Sufficiobinnenkort meer!

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer