De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

BMD Informatiebijeenkomst ISO 9001 en 14001 goed bezocht

Workshop Managementsystemen bij BMD Advies Oost

Wat is er veranderd met de nieuwe ISO-normen in mijn organisatie? Hoe kunnen de nieuwe normen bijdragen aan een beter product/dienst voor mijn klant? Hoe en wanneer stap ik over? Wat is de huidige stand van zaken met betrekking tot de nieuwe normen? Wat zijn de uitdagingen en eventuele struikelblokken?

Er zijn veel vragen en onduidelijkheden over ontwikkelingen omtrent managementsystemen. BMD organiseerde op 23 maart 2017 een workshop voor KAM-medewerkers.

Tijdens deze BMD middag gaven wij antwoord op tal van vragen. De bijeenkomst startte met een nadere toelichting van de wijzigingen vanuit de nieuwe normen. Tijdens het tweede deel van de middag ging iedereen aan de slag met een aantal onderwerpen vanuit de nieuwe normen in een workshop, zoals een stakeholder- en contextanalyse.

De presentatie werd gehouden door onze BMD adviseur managementsystemen, Jaike Janssen-Bosman. Zij ging de diepte in over de High Level Structure. Naast de toelichting op de wijzigingen: hoe zat het ook alweer?, gaf Jaike ook tips & tricks voor de praktijk. In de pauze, met de workshop en met de afsluitborrel was er ruimte om kennis & ervaringen uit te wisselen.

Kijk regelmatig in de agenda voor de datum van een volgende BMD Informatiebijeenkomst!

 

Terug naar overzicht
©2020 BMD Advies Oost     |     Sitemap     |     Disclaimer